Menu Sluiten

Wij gegruiken de beste middelen

Sinds 2020 zijn wij een officiele Gyeon certified dealer. Dit houdt in dat wij alleen de beste van de beste producten gebruiken.

Wat is GYEON?

het verhaal

GYEON is één van de grootste high-end automotive detailing product leveranciers in de wereld. Elke detailer die een certificaat wilt, moet een speciale training succesvol afronden. Vanaf dat moment mag elke detailer die beschikt over dat certificaat werken met de middelen van Gyeon. Zo ook Supreme Steam Car Cleaning. 

Deze training bestaat voornamelijk uit kennis van de middelen, weten wat er inzit en wat de werking daarvan is op verschillende stoffen en materialen. Elk product van Gyeon bestaat namelijk uit een mix van ingrediënten die precies de juiste werking hebben op de materialen waar ze voor bedoeld zijn. Wat zijn de voor en nadelen? Wat is de werking ervan en hoelang blijft die werking actief? Dat is een groot deel van deze training. 

Wat ook een belangrijk onderdeel is, is het aanbrengen van de middelen en producten op het voertuig. Omdat het vaak om zeer gevoelige middelen gaat, is het van belang dat de detailer precies weet hoeveel hij of zei mag gebruiken en hoe het aangebracht wordt. Alleen dan kan je het beste van het beste resultaat verwachten.

Door dit certificaat kan je er dus vanuit gaan dat de detailer die met jouw auto aan de slag gaat altijd de beste zorg levert en jou het beste kan adviseren naar de juiste behandeling.

Heb je nog vragen over GYEON en de middelen die wij gebruiken, of wil je advies over de beste behandeling voor jouw auto. motor, of boot? Twijfel niet en neem gerust contact op!

 

''AT GYEON WE HAVE A VERY CONSERVATIVE APPROACH TO INTRODUCING NEW COATINGS. WE BRING NEW FORMULATIONS TO THE MARKET ONLY WHEN WE ARE 100% SURE THAT THEY WILL RAISE THE BAR. WE DON’T JUMP ON HYPE TRAINS AND EVERY PRODUCT GOES THROUGH RIGOROUS TESTING.''